AKTUELNO

I večerašnje izdanje emisije "Zadruga - Narod pita" ostaviće vas bez daha i držati budnima do kasno u noć!

Voditelj Milan Milošević ugostiće sada već bivše učesnike treće sezone "Zadruge" i s njima uživo u emisiji "Zadruga - Narod pita" prečešljati sve aktuelnosti, kojih je na pretek!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

U studiju TV Pink ponovo će se suočiti Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, koji će ponovo izloženi sudu javnosti. Takođe, ove noći moraće da priznaju sve pojedinosti njihovog odnosa i odgovore na brojne spekulacije da su još uvek u tajnoj vezi, te da svoju aferu nikada nisu ni prekidali, na šta poslednjih dana ukazuju brojni dokazi o njihovim tajnim susretima.

Foto: Pink.rs

To nije sve - svoja saznanja izneće bez dlake na jeziku i Marko Đedović, koji će se takođe osvrnuti na mnogobrojne pretnje koje mu poslednjih dana stižu, a za koje sumnjiči Lunu i Marka. Naravno, bez ustezanja izneće i svoje mišljenje o svim događajima vezanim za doskorašnje cimere, s posebnim osvrtom na one sa kojima je nastavio da ratuje po izlasku iz Bele kuće. Ove noći neće biti pošteđeni Đoganijevi, Nikola Orozović, Mima Živković, a videćemo da li mu je u međuvremenu još neko "stao na žulj".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Naš broj sigurno svi već znate - čim emisija bude krenula, pozovite 0677/300-300 i možda baš vi dobijete priliku da razgovarate sa bivšim zadrugarima! Budite i ove noći uz Pink i emisiju "Zadruga - Narod pita"!

Autor: D.T.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Marko Đedović

#Milan Milošević

#Zadruga - Narod pita