AKTUELNO

Otvorila je dušu ekipi emisije "Premijera - Vikend specijal", koju je ugostila u svojoj rodnoj Žitorađi.

Osim Cece Ražnatović, iz Žitorađe je i mlada folkerka Aleksandra Prijović, koja je u svom porodičnom domu ugostila Nemanju Vujičića i ekipu "Premijera - Vikend specijala". U rodnom mestu voli da boravi, ali priznaje da ne dolazi često.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako sam otišla odavde i preselila se, slabo dolazim, što zbog posla, što zbog obaveza koje imam... Skromna sam, živim kod kuće sa porodicom i nama ne treba mnogo. Ne mogu da se žalim, uštedela sam, ostavila sa strane nešto za život - kaže pevačica, koja se pohvalila dvema nekretninama koje je pazarila u prestonici Srbije.

- Kupila sam dva stana, pre dve godine stan gde sada živim i sada, početkom godine, još jedan stan. Dosta sam uložila. Imam i štek sa strane, ko je mislio da će se desiti ovo, ova korona...

"Zaljubljena sam!"

Mesecima unazad spekuliše se da je Aleksandra otpočela emotivnu romansu s Mihajlom Šaulićem, naslednikom pokojnog Šabana Šaulića. Na tu temu nije želela previše da se izjašnjava, ali nije krila da jeste zaljubljena.

Foto: Pink.rs

Odlučila sam da ne komentarišem svoj privatni život i da ne dajem nikakve izjave. Ja sam uvek zaljubljena, ali ja nisam u vezi, slobodna sam devojka. Da li bih bila u vezi sa njim? Pa, otkud znam, nisam ja njega upoznala nešto sad, da bih mogla da uđem u neku vezu.

Autor: D.T.

#Aleksandra Mladenović

#Mihajlo Šaulić