AKTUELNO

Pink radio možete slušati u Beogradu na frekvenciji 91,3 MHz, kao i putem sajta pinkradio.rs, ali i na platformi Klik TV!

Upravo je na programu Pink radija, najslušanije radio-stanice u Beogradu, počelo novo izdanje emisije "Radio Amnezija" koju vodi nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga" Bora Santana.

Foto: Printscreen YouTube

Bora će i ovoga puta pričati o najaktuelnijim temama, a imaće i svoje sagovornike koji će odgovarati na "vruća pitanja". Santana će u ovoj emisiji ugostiti voditelja Zadruge Milana Miloševića, učesnicu druge i treće sezone hiper-rijalitija Maju Marinković, pevača i repera Vuka Moba, Gordanu Džehverović, Sanju Stanković, pevačicu i pobednicu prve "Zadruge" Kristinu Kockar, zatim Vladimira Tomovića, pevačicu Sanju Maletić, kao i nekadašnju zadrugarku Minu Vrbaški koja je juče raskinula vezu sa dečkom Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: Pixabay.com/rtvpink.com

"Radio Amneziju" možete pratiti upravo sada uživo u Beogradu na frekvenciji Pink radija - 91,3 MHz, putem sajta pinkradio.rs, plartforme Klik TV, na Jutjub kanalu Zadruge, kao i kod svih kablovskih operatera u opciji radio.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Bora Santana

#Pink radio

#Radio Amnezija