AKTUELNO

Dejan se sada uspešno oporavlja.

Čuveni fotograf i reditelj Dejan Milićević uspešno se oporavlja nakon što je pobedio bitku sa virusom covid-19.

Dejan se obratio svojim pratiocima na Instagramu video porukom, gde se najpre zahvalio stručnom timu koji je brinuo o njemu.

Ja sam naravno, kao i uvek, pobedio. Pobedio sam ja, pobedio je stručni tim Interne B klinike Dragiša Mišović i doktori i medicinsko osoblje. Svaka vam čast, borili smo se kao lavovi da mene spasimo i da sutra izađem nakon 20 dana boravka ovde. Hvala vam puno, ovo ne može da se opiše, da se kaže, da se izrazi ta zahvalanost kako i na koji način ovaj pretežak period za mene i za moj život se konačno završio na dobrobit celokupnu - rekao je Dejan.

Foto: Pink.rs

Dejan se osvrnuo i na novinske naslove koji su izlazi dok je bio u bolnici, pa ih je oštro demantovao.

Da se zahvalim svim novinarima koji su uspeli da pišu o nekim moždanim udarima, operacijama prostate i kako sam ja eto posle svega doživeo i koronu i rak želuca. Nažalost, niste dobro informisani. Moždanog udara nikad nije bilo,operacije prostate nikada nije bilo. Ja jesam imao koronu, pobedio sam je, hvala Bogu i jesam operisao želudac. To nikada nisam krio, mislim da je najiskrenija stvar, da sam iskren kada govorim o svom zdravstvenom stanju, jer to može da pomogne mnogima koji su u godinama, ili se nalaze u problemu koji sam imao ja - rekao je Dejan i dodao:
Hvala još jednom svima, ja nisam želeo da se ovo ovoliko zna i čuje, međutim sada kada vidim da je ovo istinito i da je korona stvarno strašna, i sve što sam proživeo za 20 dana u bolnici, bio na kiseoniku - budite pametni, nosite maske, i pazite se. Ovo je nešto što samo Bog može da vas sačuva i ne želiš nikome, pa ni najljućem neprijatelju koji je našao za shodno da piše laži i gluposti. Bitno je da sam ja pobedio, da smo pobedili zajedno i da se još dugo gledamo - zaključio je Dejan.
View this post on Instagram

King is back

A post shared by Dejan Milicevic (@dejan_milicevic) on

Autor: S.M.

#Dejan Milićević