AKTUELNO

Fetić iskreno o svim gorućim temama.

U današnjem izdanju "Radio Amnezije" Bora Santana je napravio sjajnu atmosferu. Nakon Marka Đedovića, Santana je u program na 91.3 uživo uključio bivšeg zadrugara Edisa Fetića.

Foto: Printscreen YouTube

O Zilhi i deci

Nismo se videli Zilha i ja. Dogovaramo se oko dece, čujemo se, ništa specijalno. Pravo da ti kažem pripremam se sada za odmor, treba da idem za par dana i tako. Deca su mi tu, dolaze, odlaze i kod mene i kod nje (Zilhe). Hvala Bogu, sve dolazi na svoje mesto - rekao je Fetić.

O Dragani Mitar i noći provedenoj u stanu na dan

Dragana ima svoj stan, a hvala Bogu ni ja više ne moram da uzimam stan na dan, a nismo se videli, kao što se priča. Auto joj (Dragani) nisam ja kupio. Ja ću auto da kupim mojoj ženi ili devojci, a Dragani želim sve najbolje.

O konfliktu sa Tomovićem

To nije konflikt. Kada je neko dobar u nekom takmičenju, onda budeš prvi, drugi, treći ili bar finalista. Ja sam rekao da ne može da bude dobar rijaliti igrač neko ko nije stigao do finala. Ja sam sportista čovek i znam šta znači uspeh. On je zakačio porodicu moju, gde sam ja došao, ja nemam nameru da vodim konflikt sa bilo kim. Imam previše obaveza i uživam u životu da bih se sa njim svađao.

Foto: Pink.rs

Na linku Jutjub kanala Zadruge koji se nalazi u nastavku teksta možete pratiti "Radio Amneziju".

Autor: J.Đ.

#Bora Santana

#Edis Fetić Edo

#Radio Amnezija