AKTUELNO

Njihovo iskreno prijateljstvo traje već godinama!

U specijalnom izdanju emisije ,,Premijera - Vikend specijal" gošća je popularna pevačica Maja Berović, koja će premijerno predstaviti svoj novi muzički album ,,Intime".

Voditelj i autor emisije Ognjen Nestorović pripremio je iznenađenje za Maju i to ni manje, ni više nego uključenje muzička zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Maju poznajem privatno, pa mi je drago što sam prijatelj takvoj jednoj osobi. Mogu ti reći da mi je ogromna čast što mogu da joj dam podršku i da budem uz nju, i mogu da ti kažem, bebo, već mi se sviđa ,,Niko ne zna" pesma. Kakva bih ja bila prijateljica kada prva ne bih preslušala album i iskomentarisala. Moja Maja je top, top! - rekla je Ceca tokom uključenja.
A neki duet Ceco, bilo bi veoma zanimljivo? - upitao je voditelj Ognjen.
Nikad se ne zna, to kad se pronađe pesma, što je danas teško uraditi, samim tim i koronavirus je usporio stvari i demotivisao autore i sve nas, sve je stalo, svaki posao je stao, tako i mi i naš posao, ali i pre, jako teško se pronalazi dobra melodija, zaista ne želim da pevam nešto radi reda, da bih imala album više u karijeri, jer ih već imam mnogo. U junu je bilo 32. godine moje karijere - odgovorila je muzička zvezda, a onda je otkrila kakva je Maja privatno:

Foto: Pink.rs

Maja je vesela po prirodi, ona je ista kao u studiju, ona emituje jako lepu energiju, ne pričam samo zato što je ona tu, imamo iskreno prijateljstvo, porodično se družimo i porodično je volimo, kao i ona nas. Sve što mi je bitno u životu, Maja je prisustvovala sa svojim mužem, kao i ja kod njih. Kod Maje nema privatno, ona je ista, iskrena i časna osoba, što je danas retkost - ispričala je Ceca, te se Maja zahvalila na ovim toplim i lepim rečima.

Autor: O.Bogdanović

#Maja Berović

#Svetlana Ceca Ražnatović