AKTUELNO

Došlo je do žestokog okršaja.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić

Darko je pitao Mirka o svađi

Jedino što mi je zasmetala što je Ermina baratala informacijama koje nisu vezani za rijaliti. Pritom, to je sve od bivše devojke bivšeg Anabelinog muža - započeo je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Što nije ušla u rijaliti da je razdvaja od Slobe Radanovića? Rekla je da ih podržava. Trebala je da joj kaže "funjaro". Znam da je Marko kockar, nije za Lunu. Anabela je bila u vezi sa čovekom koji je imao trudnu devojku, 8.mesec - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U studiju je nastala prava drama, svaki od gostiju je izneo mišljenje na temu Anabelinog i Luninog odnosa.

Nije ona ušla zbog Marka, nego zbog sebe. Tad nije bila pozvana u rijaliti, bila je jedan dan - rekao je Mirko.
Ja mislim da ona nije dobra majka - rekla je Ermina.
Ja mogu da kažem da ti nisi m od majke. Osramotila si se, izgubila si sve honorare - rekao je Mirko Ermini pa nastavio:
Anabela je bila protivnik da Luna uđe u Zadrugu. Budalaština je da ona svoje dete gura da bi profitirala. Ona ima karijeru dugu 25 godina. Problem je što se mediokritetima dozvoljava pristup medijima. Miljana je rijaliti igrač i vrhunska je u svom poslu, Ermina je frizer. Nemojte da sudite, sve vas je dočekala. Kao i Maja, koja je pljuvala pa šta je snašla! Gde će vam duša kad tako udarate na majku? - rekao je Mirko.
Ona je ušla i pružila ruku ljudima koji su gazili ćerku. Ona ju je kanalila najviše, pominjala je Gastoza, sve je radila da bi je rastavila od Marka! Ona je hodajuće zlo, ona je glumica - rekla je Ermina.
Anabela je kriva što nije ušla u Zadrugu 1, moja majka se nikad ne bi družila sa ljudima koji mene napadaju. Ja je podržavam kao majku što se tiče veze, gde je bila ta majka kad su Sloba i Luna bili zajedno? - rekla je Miljana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Anabela Atijas

#Ermina Pašović

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

#Zadruga