AKTUELNO

Ne propustite.

Televizija Pink je već godinama poznata po odličnom izboru inostranog igranog programa, koji stvaruje odlične rezultate gledanosti, a taj trend će se nastaviti. Sinoć je sa emitovanjem na najgledanijoj komercijalnoj televiziji počela nova visokobudžetna tuska serije iz 2019. godine – „Sestre“. 

Foto: Promo

Ova priča o potresnim ljudskim sudbinama probudiće vaše najdublje emocije i naterati vam suze na oči.

Serija „Sestre“ prati priču o dve sestre i majke, Umran Četin i Umaj Karaj, koje imajurazličite i odvojene živote. Umran sa ćerkom Hajat živi u malom, siromašnom selu, dok je Umaj uspela da pobegne od takvog života udavši se za bogatog građevinskog preduzetnika Rašita Karaja, sa kim je dobila ćerku Hajal, te živi u luskuzu u Istanbulu. Ipak, Umran i Umaj, kao i njihove ćerke Hajat i Hajal, veže neraskidiva veza, koja će ih spojiti uprkos toliko različitim životima koje žive.

Foto: Promo

Put sestara Umran i Umaj razdvojio se pre mnogo godina kada su se obe zaljubile uistog čoveka. Kada se Umaj zaljubila u čoveka kog je njena sestra volela, i zavela ga, Umran je presekla sve veze sa njom. Ona nikad nije oprostila ni sestri, ni čoveku kog je volela. Međutim, iz te Umaijine izdaje, rodila se Hajat. Nakon rođenja, Umaj ju je napustila i otišla u Istanbul za svojim snovima, a Umran je morala da proguta ponos i postane majka svojoj sestričini. Hajat, koja je svoju tetku smatrala majkom, provela je život diveći se bogatom i savršenom životu pripadnice visokog društva Umaj, dok je sa majkom živi u siromašnj kući, sa surovim, nasilnim očuhom Džemalom Četinom. Tokom jedne svađe, u pokušaju da zaštiti Hajat, Umran nožem ubode Džemala i odlazi u zatvor. Dok je Umran u zatvoru, Džemal zaključava Hajat u podrum, gde ju je držao godinu dana u nehumanim uslovima. Kada je konačno policija pronađe i spasi, Hajat predaju Umaj, kao jedinom preživelom članu porodice. Umajin život se potpuno preokreće kada je primorana da svoju ćerku, koju je ostavila sestri pre toliko godina, primi u svoju kuću i život kao sestričinu. 

Ne propustite novu drugu epizodu serije "Sestre" koja je upravo počela na televiziji Pink.

Autor: R.L.

#serija

#sestre