AKTUELNO

Gledajte i večeras emisiju "Zadruga - Narod pita".

Ove srede u emisiji "Zadruga - Narod pita" voditelj Darko Tanasijević ugostiće Anabelu Atijas, Miljanu Kulić i Stefana Karića. Oni će odgovarati i na vaša pitanja koja možete postaviti ukoliko tokom emisije pozovete broj telefona 0677/300-300.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je nedavno odlučila da zauvek prekine odnos sa ćerkom Lunom Đogani, a šuška se i da ju je tužio Lunin dečko Marko Miljković s kojim se Atijasova redovno svađala u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Takođe, nedavno je isplivala i prepiska u kojoj Marko govori da mrzi Anabelu i nagovara fanove da je napadaju. Šta će ona reći na sve ovo, kao i na ostale teme, saznaćemo večeras.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Miljana Kulić redovno bez dlake na jeziku iznosi svoje stavove, a tako je i u slučaju Anabele Atijas s kojom se nedavno svađala baš u emisiji "Zadruga - Narod pita" kada se uključila uživo u program. Šta će biti ovoga puta kada se sretnu oči u oči, ostaje nam da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić nedavno je raskinuo vezu sa Ivanom Šopić posle čega je u svoj porodični dom ugostio Mensura Ajdarpašića. Kako to izgleda, kao i šta je još novo u Stefanovom životu, ove noći imaćemo priliku da čujemo.

Foto: TV Pink Printscreen

Budite uz emisiju "Zadruga - Narod pita" koja je na programu TV Pink odmah nakon nove hit turske serije "Sestre". Program TV Pink možete pratiti i putem platforme Klik TV.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga