AKTUELNO

Redovno prati Zadrugu!

U program Pink radija danas se uključio i pevač Ljuba Aličić. On je kod Bore Santane u emisiji "Radio Amnezija" komentarisao svoju borbu sa koronavirusom, koju je uspešno okončao.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Ljuba odlučio da komentariše i Ivanu Šopić i Boru Santanu, kao i ostale učesnike "Zadruge 3". Ovom prilikom Ljuba je istakao da ga je Šopićeva baš iznenadila. Popularni pevač je rekao i kako smatra da je Marko Miljković bio veoma drzak i da ga ne vidi kao pobednika.

Bio sam 22 dana u bolnici, imao sam koronu. Bogu hvala... Normalno, svaka čast i doktorima i ljudima koji su se oko mene trudili. Imao samo tu neku blagu prednost, pa su bili oko mene. Pozdravljam sve Pinkovce i Pink radio. Boro drago mi je što si se ti lično setio mene. Gledao sam svaku Zadrugu, kad vi ležete, ja ležem. Najviše sam voleo tebe da gledam Boro - rekao je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da neko zna da napravi razliku između osobe koja je agresivna i koja zna da se brani. Ja ću uvek svakoga da saslušam, ali stvarno da svaka šuša oplete po meni, a ja da sedim i spuštam glavu, ne pada mi na pamet - rekla je Ivana.
Ti si me Ivana baš iznenadila, prijatno, normalno. Svaka ti čast. Bravo Ivana, sve si rekla što bih ja rekao - priča Ljuba i dodaje:

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Znaš koga ne mogu da podnesem? Erminu! Baneta Čolaka znam, mnogo je dobar momak. Ja sam sinu rekao pre finala da je najverovatnije moguće da Iva pobedi. I Karić je dobar momak, ali možda je pogrešio što je napustio Ivanu. I Filip Đukić je dobar momak. Marku Miljkoviću nikada ne bih dao nagradu. On je tako drzak. Ipak nije to to za prvo mesto. Sa jednom ženom tako da se ponaša i šta ti ja znam... Anabela je Anabela, ipak - dodao je Ljuba.

Autor: Srđan Kuvekalović