AKTUELNO

Sada je sve jasno.

Nakon što su Edis Fetić i Dragana Mitar, po njihovim rečima, stavili konačnu tačku na ljubavni odnos, pojavile su se fotografije njegovog automobila baš ispred Draganine zgrade.

Zadrugar nije želeo da se ta nagađanja nastavljaju, pa je dodao da ne bi voleo da ga više spajaju sa bivšom ljubavnicom i odgovorio na njenu izjavu da se "on smuca po komšiluku".

Foto: TV Pink Printscreen

Iznerviram se uvek kada pročitam laži o sebi. Ponavljam po stoti put, sa Draganom sam se video i porazgovarao poslednji put onda kad je došla po mene u Šimanovce i odvezla me na mesto gde su me čekali drugari. Od onda nisam imao nikakvu komunikaciju sa njom, niti planiram. Nisam spavao u njenom stanu, niti vozim taj auto sa slike, već BMW. U Beogradu imam svoj stan. Tu uvek spavam kada poslovno dolazim, a sa Draganom neću da me više bilo ko povezuje, jer me ona ne zanima - rekao je Edo.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

I kad dođem u Beograd, nikome ne pričam da me ne bi saletali mediji. Dosta mi je više povezivanja i tračeva. Dok je trajalo, trajalo je. Nemam više ništa sa tom ženom. Neka vam ona objasni čiji je auto ispred njene zgrade, kao i onaj 'hamer' kojim je došla po mene. Nisam upućen, ona će vam mnogo bolje objasniti - dodao je Fetić.

Autor: M.I.

#Zadruga