AKTUELNO

Popularna pevačica danas je ofarbala uskršnja jaja i pokazala svoju kreativnu stranu.

Folk pevačica Indira Radić ispoštovala je sve običaje koji su karakteristični za Veliki petak, najtužniji hrišćanski praznik. Pored nezaobilaznog posta, pevačica je dokazala i da je vrsna domaćica, pa je danas ofarbala uskršnja jaja uz pomoć kojih će sa svojim ukućanima odmeriti snage već u nedelju, kada svi budu bili na okupu.

Nakon što je završila sa njihovim ukrašavanjem, pevačica je ponosno pokazala svojih ruku delo i podelila sa čitaocima portala Pink.rs trikove kojima se služi kada je farbanje jaja u pitanju.

Foto: Pink.rs

Uskršnja jaja farbam isključivo u lukovini i kurkumi, a onda ih ukrašavamo i isrcrtavamo srca i imena. Naravno, prvo jaje crvene boje je čuvarkuća, čuvam ga tokom cele godine - objasnila je Indira, koja je jaja pažljivo položila u pletenu korpu.

Korpa sa jajima zauzela je centralno mesto na trpezarijskom stolu, tik do zida sa ikonama, a ovih dana u Indirinom domu preovladavaju prolećni tonovi i ukrasi u duhu Vaskrsa, kojem se neizmerno raduje.

Foto: Pink.rs

Nakon što smo se uverili u Indirinu visprenost i kreativnost, pitali smo je koliko joj je važan predstojeći praznik, kao i na koji način ga proslavlja.

- Obožavam Vaskrs. To je dan rezervisan za porodicu, porodični ručak i tucanje jajima, čemu se svi radujemo. Videćemo ko će ove godine imati najviše sreće - završila je Indira.

Foto: Pink.rs

D. Tanasijević

#Indira Radić

#Jaja

#Praznik

#Uskrs

#pevačica

'