AKTUELNO

Ispričala sve!

U jučerašnje izdanje radio "Amnezije" pored Stefana Karića i Mensura Ajdarpašića, uključio se veliki broj gostiju, a jedna od njih bila je i Zorica Marković.

Foto: Instagram.com

Gde ste, bre, manguparijo?! Pozdrav za Mensija i Karinja, kako ste? Ja sam fenomenalno, uvek dobro, ja samo pičim, ne stajem. Jeste se oženili, bre, barabe jedne? Ja sam trenutno u gostima, došla sam na ručak kod mojih prijatelja, sad sam na nekoj hrono ishrani, hoću da budem mršava, da me ne zovu krmača nego manekenka. Luka i ja? Nismo nikako, jer se ne čujemo jer nemamo telefone, žao mi je - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Instagram.com/lukabelic_88

Voditelj Bora Santana nije mogao a da ne upita Zoricu šta se dešava posle njene velike svađe sa Jelenom Pešić u emsiji "Narod pita".

Zaista je bespotrebno pričati o tome, znaš da smo ti i ja najgore svađe imali, pa onda ne bi trebalo da progovorimo. Ispoštovala sam emisiju "Narod pita", bilo ko da je sedeo preko puta mene, ja bih iznela svoje mišljenje. Više ne želim nikome da dajem na reklami, ne zanima me. Pravo da ti kažem, sada sam došla sa gradilišta, ako vam trebaju stanovi, izvolite, kupite. Ništa nisam otvorila od društvenih mreža, nije do mene, do drugih je. Ne zanima me niko. rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.

#Jelena Pešić

#Luka Belić

#Zorica Marković