AKTUELNO

Talentovani Splićanin objavio je svoj prvi singl za koji je snimio visokobudžetni spot.

Gotovo svi domaći mediji pisali su o splićaninu Marinu koji je rešio da svoju muzičku karijeru počne upravo u Srbiji. Pre nego što je počeo rad na svom prvom snglu, odlučio je da sarađuje sa trenutno najpriznatijim reperom Stefanom Đurićem Rastom, a potom da zajedno sa njim uradi pesmu i spot pod nazivom "Sahara".

Foto: Youtube

- Rasta je zaista pravi umetnik. Moram priznati da sam imao tremu kako će se on postaviti i kako će nam se energije poklopiti, ali sve je prošlo u najboljem redu i moram da kažem da sam srećan što sam baš sa njim imao priliku da sarađujem - rekao je Marin.

Foto: Printscreen Youtube

Inače pesma "Sahara" zajedničkim snagama nastala je u Rastinom studiju, a tokom snimanja spota kompletna ekipa mogla je da završi iza rešetaka.

-To se već pisalo po medijima. Policija nas, ipak, nije zatekla na lokaciji, tako da pukom srećom nismo završili iza rešetaka (smeh) - kratko je rekao mladi pevač.

Foto: Youtube

Spot za pesmu "Sahara" sniman je nekoliko dana u Dubajiu, a Marin za sam kraj ističe, isko dolazi iz Splita, te i da nikada nije upoznao svoju sugrađanku Severinu, ali i da bi sa domaće javne scene vrlo rado kafu popio sa Milicom Pavlović. Uzme li se obzir činjenica da je Milica takođe slobodna devojka, ne bi nas čudilo da se na estradnoj sceni uskoro desi i neka nova ljubav.

Dok do toga ne dođe, uživajte u potpuno novom zvuku, mladog pevača kome svi prognoziraju uspešnu karijeru.

Pink.rs

#Reper

#Severina Kojić

#Stefan Đurić Rasta

'