AKTUELNO

Srpski biznismen pozvao je ekipu "Premijere" na proslavu Uskrsa.

Kao i svake nedelje, i danas su reporteri emisije "Premijera - Vikend specijal" na različitim lokacijama u gradu, a lepa Katarina Nikolić se svojim kolegama Tijani Prici i Ognjenu Nestoroviću javila sa Dedinja, gde se nalazi vila srpskog biznismena Bogoljuba Karića.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je, kao što običaji nalažu, ponela korpu sa jajima u goste, a Karić se obradovao kada je premijernu ekipu ugledao kod kapije svog velelepnog zdanja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Dobrodošli u naš dom, na ovaj veliki, sveti praznik. Radujemo se što ste tu - srdačno je Bogoljub dočekao Katarinu, a onda je poveo ka vili i otkrio da je zbog Uskrsa njegova mnogobrojna porodica ponovo na okupu.

Foto: TvPink Printscreen

Došli su naši iz Rusije, Londona, Nemačke, Austrije... Skupili smo se danas, kao po običaju. Slavimo zajedno, porodično i jača nas to kao porodicu, to je veoma važno - rekao je Bogoljub, koji nije krio oduševljenje zbog toga što je danas ugostio ekipu Televizije Pink.

Foto: TvPink Printscreen

- Velika je čast za našu porodicu što ste vi tu, da možemo da slavimo Uskrs zajedno sa svim gledaocima Pinka - rekao je Karić.

Foto: TvPink Printscreen

Bogoljub će gledaocima Televizije Pink pokazati i kako izgleda unutrašnjost njegove vile, a dok se Katarina ne bude uključila u "Premijeru - Vikend specijal" iz prostrane trpezarije, enterijer ovog zdanja na Dedinju pogledajte na fotografijama koje su nastale juče, na krštenju ćerke Simona de Karića i Tamare Nikolić Karić:

D. T.

#Bogoljub Karić

#Dedinje

#Katarina Nikolić

#Premijera

'