AKTUELNO

Svoje mišljenje o mladoj folkerki bez dlake na jeziku izneo je i njen stariji kolega.

Praznično popodne folk pevač Aco Pejović proveo je sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem, voditeljima emisije "Premijera - Vikend specijal", kojima je otkrio na koji način obično proslavlja najveći hrišćanski praznik.

Foto: TvPink Printscreen

- Vaskrs uglavnom provodim sa svojom porodicom, od dede smo naučili da je zadnja nedelja posta na vodi, pa to i mi praktikujemo. Veliki petak je najtužniji dan u istoriji hrišćanstva, mi tad čekamo nedelju porodično, kod kuće - rekao je Pejović.

Foto: TvPink Printscreen

On je nedavno objavio duetsku pesmu "Litar vina, litar krvi" koju je snimio sa mlađom koleginicom Aleksandrom Prijović. Ovaj hit je za veoma kratko vreme postao najslušaniji na Jutjubu, a pevač priznaje da nije preterano upoznat u dešavanja na društvenim mrežama.

Foto: YouTube screenshot

- Uopšte to ne pratim. Jedino od svih tih društvenih mreža koristim Instagram, to mi je zanimljivo. Obavestili su me da smo skočili na prvo mesto popularnosti i to je super. Pesma je sjajna, Aleksandra je divno stvorenje i ozbiljno će zavladati estradom za koju godinu, predviđam joj ozbiljnu karijeru. Zna šta radi - rekao je Pejović u emisiji "Premijera - Vikend specijal", zbog čega će Aleksandra sigurno biti presrećna.

Foto: TvPink Printscreen

D. T.

#Aco Pejović

#Aleksandra Prijović

#Premijera

#pevač

#pevačica

'