AKTUELNO

Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani suočiće se na sudu zbog 20.000 evra duga na ime alimentacije koju denser 11 godina nije plaćao za mlađu ćerku Ninu.

Kako kaže Anabela, nije ponovo pokretala novu tužbu, već je samo aktivirala staru, koju je stopirala onda kada je mislila da će s Gagijem ipak uspeti da se dogovori van suda.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ja moram da objasnim da to nije nikakva nova tužba, već stara, koju sam ja u jednom momentu stopirala, misleći da možemo da imamo neki normalan odnos i da će sve biti okej. Pošto od toga nema ništa, rekla sam advokatu da aktivira presudu. Sud je odradio svoj deo posla, a ako ne bude sve išlo kako treba, onda su na redu izvršitelji. Ja se tu više ništa neću mešati. To je dug za Ninine alimentacije, za Lunu nisam ništa pokretala - ispričala je Anabela dok je, s druge strane, Gagi neobavešten.

- Advokat mora da se uputi u ceo slučaj, on će od suda tražiti presudu i celu dokumentaciju. Ja sam voljan da platim sve što treba, to nije problem, samo hoću da vidim koliko i šta sve ja treba da dam. Moj advokat već radi na tome, pošto ja nemam nikakvu informaciju i nisam dobio nikakvu presudu. Kad vidim sve crno na belo, ja sam tu, nigde ne bežim.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Jelena Simonović

Kao što to obično biva, u čitavu priču umešao se i Gagijev brat Đole Đogani.

- Smatram da sve treba da bude po zakonu, ali mi je čudno da ne mogu da se dogovore nego moraju na sud. Brata savetujem da sluša zakon, ali i da sve proveri. Ako ima, neka da, ako nema, neka vidi da plati u ratama. Isto tako neka vide da obračunaju ono što su se dogovorili posle razvoda oko prodaje većeg stana, ko je kome koliko trebalo da doplati. Anabela je uzela veći stan koji su stekli u braku, a Gagi je ostao u onom trošnom od 20.000 evra pored pijace. Ona sada živi u njegovom stanu iz kog je on izašao. Nisu raspodelili sve na ravne časti. Ona je radila posle razvoda koristeći ime grupe. Da li je on imao i deo novca od toga? Nije - kaže Đole i nastavlja:

Foto: Pink.rs

Gagi je firma, a ona je bila radnik, pevač te grupe. Gagi je nju stvorio. Na osnovu tog imena je zarađivala novac, i to lepe cifre. On je ulagao u pesme, u ime, u sve, a ona je samo izvodila radove. Neka se sve to uzme u obzir kada se bude donosila odluka o alimentaciji. Sve što treba da doplati, neka to učini.

Autor: D.T.

#Anabela Atijas

#Gagi Đogani

#Zadruga

#Đole Đogani