AKTUELNO

Glumica ne želi da se u medijima stvara loša slika o njoj.

Mlada glumica Jelisaveta Orašanin, koja je poznatija po svojim vezama nego po ulogama, u poslednje vreme puni novinske stupce pričama o svom ljubavnom životu.

Pre nekoliko meseci, srpska glumica uslikana je na beogradskom aerodromu sa košarkašem Milošem Teodosićem koji je svoju dragu odveo u Rusiju, gde igra za košarkaški klub CSKA.

Foto: Instagram

Ona se nije oglašavala za domaće medije po pitanju veze sa Milošem, ali je u jednom od intervjua otkrila da je zaljubljena.

Nakon što su krenule spekulacije da srpska glumica menja partnere kao čarape, ona je poludela. Pozvala je Teodosića i rekla mu da će uskoro morati da prizna da je sa njom u vezi, jer ne želi da se u medijima stvara loša slika o njoj.

Foto: Beta/Printscreen Youtube

Miloš i Jelisaveta nikada nisu raskidali. Sve vreme su zajedno, međutim Miloš nikada nije želeo da govori o svom ljubavnom životu za medije, pa je upravo zbog toga ostavio prostora da se spekuliše o njegovoj vezi sa Jelisavetom. Ipak, kada je video da su njih dvoje i te kako aktuelni u srpskim medijima, rešio je da stavi tačku na spekulacije. Uskoro će svoju vezu sa glumicom i ozvaničiti, kako njoj ne bi stvarao dodatne probleme - otkriva izvor blizak Teodosiću.

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

'