AKTUELNO

Odmah navalio!

Voditeljka i autorka emisije "Magazin IN" Sanja Marinković ugostila je ove subote na početku 20. sezone buduće stanovnike Bele kuće. U "Zadrugu 4" ulaze i dve atraktivne devojke Monika Horvat i Elena Stojčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov izgled komentarisali su Miki Đuričić i Nenad Aleksić Ša, koji su takođe bili gosti kod Sanje zajedno sa Ivanom Šašić.

Teško će biti muškarcima, definitvno... Jako lepe devojke. Ja ne smem da gledam. Šalim se, dozvoljeno mi je da gledam, samo da ne diram - rekao je Ša.
Mene više ne zanima ljubav u rijalitiju - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Monika dolazi iz Crkvenice, ima 28 godina i priča tri strana jezika, jer je živela u Nemačkoj. Radi kao stomatolog, a uz to se bavi i fitnesom.

Ja sam odlučila da uđem u "Zadrugu" jer mi se to čini interesatno. Nema nikakve muke, ja sam vesela i vedra osoba... Kako moja majka kaže "lujka". Sada hoću da idem malo u rijaliti i tako mi se poklopilo. Želim da pokažem da se mogu super uklopiti među ljudima koji nemaju diplomu, ali to nije nikakvo merilo. Ti možeš sa diplomom potpuno promašiti sve u životu. Meni je baš kul što imam diplomu i svi me upozaravaju na ljude. Ja ulazim kao slobodna devojka. Nisam sebi stavila ograničenja, ali znam svoje moralne vrednosti - rekla je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja Marinković je zatim najavila i Elenu Stojčić koja se inače bavi tetoviranjem. Elena je svirala violinu, završila je nižu muzičku školu i upisala je nakon toga dizajnersku školu na Dedinju, potom grafički dizajn gde je stigla do treće godine studija.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam trenutno 19 tetovaža na svom telu i planiram da uradim još dosta. Možda čak i celo telo. Raskinula sam vezu prošle godine, ulazim kao slobodna devojka i rekla sam da neću imati odnose u "Zadruzi", kao i da neću imati momka - rekla je Elena.

Foto: TV Pink Printscreen

Dogovorili smo se da, ukoliko bude neki zadatak, da napravimo neku tetovažu. Ja sam ceo išaran, deset meseci neka šara - istakao je Ša.

Autor: S. K.

#Zadruga