AKTUELNO

Očekujte svašta!

Prvi učesnik koji će dobiti titulu zadrugara i ući u Belu kuću je Kristijan Golubović.

Kristijan Golubović je čovek koji je trećinu života proveo u zatvoru. Kaže da je najbitnije da su um, srce i znanje u skladu, a da znanja i priča ima mnogo više od svih zadrugara zajedno.

Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Kristijana u studiju i odmah ga pitala za ratove koje je vodio putem društvenih mreža sa Stanijom Dobrojević.

Dobro u zadnje vreme što se prepucavam sa dotičnom, ne priliči ni njoj ni meni.. Svi dobro znaju ko sam - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je prokomentarisao i da li ima taktiku.

Idem onako kako mi srce govori. Smatram da mnogi od njih ne pripadaju ovde. Kulturološki šok je za mnoge ovakav ambijent. Ja sam živeo i ovako i onako - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan važi za osobu koja veoma drži do higijene, pa je prokomentarisao i kako će reagovati ako zadrugari ne budu bili čisti i uredni.

To mi je najveće iskušenje, ja sam kompulsivna osoba, trudiću se da dam neki savet, ali nikoga ne mogu totalno da promenim. Smrad je smrad, ako ne zna za sobom da očisti... Nemam kompleks da za bilo kime sklonim - rekao je Kristijan.

Kristijan je i otkrio kako će reagovati na provokacije.

Reagovao bih kao lav kad spava. Očekujte svašta. Mislim da ću imati kontrolu što se toga tiče. Ne moramo da se opaučimo, možemo i verbalno - rekao je Kristijan.

Sledeća zadrugarka koju ćemo pratiti narednih meseci je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija Kulić - srpski Kardašijani, često tako nazivaju jednu od najpopularnijih porodica u našoj zemlji. Marija je poznata po oštrim stavovima od kojih nikada ne odstupa.

Marija se po ulasku u studio odmah rasplakala jer joj je teško zbog situacije njene ćerke, Miljane i njenog dečka Lazara Čolića Zole.

Juče sam je videla prvi put, uvek smo ulazile zajedno, sada smo odvojeno, mnogo mi je teško, nju je Zola dopratio ovde. Nama je okrenula leđa - rekla je Marija.
Leći će sve na svoje mesto, vi ste ćerka i majka - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadržavala sam je na moru, da oslabi u tih deset dana. Bitno je da krene da skida kilažu. Boli me što nas je ostavila, sad joj je on na prvom mestu. Javila mi se kad je stigla i da ga čeka da stigne. Ponovo se kocka sa njim, prevarila je i producente. Miljana se toliko promenila - rekla je Marija.
Sestre je se stide. Mnogo sam je kritikovala, ne znam šta da kažem da je Miljana. Moje je dete, želim joj svu sreću. Neverovatna je i nemoguća - rekla je Marija.
Imao sam priliku da prisustvujem mini raspravi Marije i Miksi. Da ublažimo majčinu kritiku, ako bude želela ja mogu da joj skinem 20 kilograma za dva meseca. Ja sam roditelj jedne ćerke, da mi ćerka kaže da kocka zato što voli, i da mi kaže da ga voli, a ja da je nikakav... - pokušao je Kristijan da smiri Mariju.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: S.M.

#Kristijan Golubović

#Marija Kulić

#Zadruga