AKTUELNO

Bez konkurencije!

Nova televizijska sezona za 26 godina najgledaniju televiziju u Jugoistočnoj Evropi – TV Pink, starovala je sinoćnim otvaranjem i početkom rijalitija koji je pomerio granice u proizvodnji i gledanosti TV programa – "Zadrugom 4", uz koju je bilo više od 1 800 000 gledalaca. 

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvaljujuci celovečernjem spektaklu, koji će trajati narednih 10 meseci, TV Pink u jučeranjem danu beleži udeo u gledanosti veći od sve tri konkurentske komercijalne televizije zajedno, a po svim kategorijama gledalaca i daleko ispred Javnog servisa Srbije.

Na luksuzno imanje, filmskih studija holivudskog standarda u Šimanovcima, sinoć je useljeno 54 takmičara, do sada najrazličitijih profesija, obrazovanja i starosne dobi. Tradicionalnim vatrometom i vožnjom po jezeru u okviru kompleksa, sinoć tačno u 21h počela je nova televizijska sezona, koja na samom startu beleži rezultate koji ce TV Pink zasigurno zadržati još dugo na poziciji apsolutnog lidera u gledanosti, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori i Bosni, ali i širom Evrope. 

U terminu emitovanja Zadruge 4 uz program Pink telelvizije bilo je nezapamcenih 38% pripadnica ženske populacije iz cele zemlje. Pored ove, zahvaljujuci armiji vernih fanova rijalitija Zadruga, sinoćni piplmetri jedine zvanične agencije za merenje gledanosti Nielsen, beležili su i neverovatne skokove gledanosti u kategorijama gledalaca urbane (32%), publike sa teritorije prestonice (32%), kao i najvatrenije publike od 18 do 49 godina, koja čini 30 % udela. Pored najgledanijeg rijalitija, naša televizija se moze pohvaliti i najgledanijim informativnim programom, Novo jutro, Svitanje i Nacionalni dnevnik najgledaniji su u svom terminu emitovanja i među sličnim sadržajima na drugim komercijalnim televizijama. Zastitini znak i ove sezone biće strani i domaći serijski program koji je uvek u samom vrhu popularnosti na top listama gledanosti. Ambasador zabavnog programa, Premijera vikend specijal beleži fantastican rast gledanosti, pa je ove nedelje najgledanija zabavna talk show emisija na svim televizijama. 

Foto: Jelena Simonović

Još jednu sezonu stvaramo za vas jer zaslužujete najskuplji, proudukciono najzahtevniji i najiskreniji program koji ste gledali do sada!

Autor: Pink.rs

#Zadruga 4