AKTUELNO

Omiljena emisija o poznatima dobija novo lice!

Novu 26. sezonu TV Pink obeležio je početak emitovanja dobro poznatih formata pokojima je najgledanija komercijalna televizija prepoznatiljva. Među emisijama koje gleda milionski auditorijum je i „Premijera – Vikend specijal“. Otkako je počela sa emitovanjem, „Premijera – Vikend specijal“ je za kratko vreme stekla status omiljene emisije o poznatima i postala je nedeljna tradicija u domovima širom Srbije i regiona. U jubilarnoj petoj sezoni, „Premijera – Vikend specijal“ ostaće verna ekskluzivnim pričama o javnim ličnostima, a vernu publiku očekuje još jedno iznenađnje! Pored dobro poznatih voditeljki, Tijane Price i Katarine Nikolić, „Premijera – Vikend specijal“ dobija novo lice– Bojanu Lazić

Uz višegodišnje televizijsko iskustvom i rad na emisijama o poznatima, Bojana predstavlja pravo osveženje na ružičastoj televiziji, a prelazak na TV Pink za nju predstavlja veliki izazov.

Mnogo se radujem promeni i prelasku na TV Pink. Za mene je ovo veliki poslovni izazov i srećna sam što ću biti deo ekipe najgledanije komercijalne televizije.Verujem da cemo zajedno postići još veći uspeh – kaže Bojana.

Foto: Ivana Stevanović

Odluka da prihvati ponudu čelnika TV Pink proizašla je iz Bojanine želje da radi u timu najboljih. 

Smatram da je svakom novinaru i voditelju cilj da radi na najgledanijoj televiziji. TV Pink pomera granice, postavlja standarde i opravdava poverenje miliona vernih gledalaca, što će zasigurno, činiti i u budućnosti – rekla je Bojana.

„Premijeru – Vikend specijal“ koju će ubuduće voditi, prati od samog početka i to je format koji joj odgovara. 

„Premijeru“ pratim od samog početka, obožavam takav format emisije, kolažnog karaktera, uživo program, nešto slično sam radila godinama unazad, sjajna mlada ekipa i verujem da ću se uklopiti – objašnjava Bojana.

U suret prvoj emisiji nakon prelaska na TV Pink, voditeljka je najavila šta gledaoci mogu da očekuju od nje, ali i šta ona očekuje od rada na najgledanijoj emisiji o poznatima. 

Iskreno jedva čekam nedelju. Obožavam uživo program jer na taj način možemo neposredno da prenesemo energiju. Jako sam uzbuđena, očekujem dobru emisiju i za sada nemam tremu. A gledaoci mogu da očekuju od mene spontanost, neposrednost, dobru energiju i pravu zabavu – poručila je Bojana.

Bojanu Lazić ćete uz Tijanu Pricu gledati u „Premijera – Vikend specijalu“ već u nedelju 13. septembra uživo u 13:30 časova na TV Pink!

Foto: Ivana Stevanović

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Premijera Vikend Specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

#voditeljka