AKTUELNO

Ceo region danim već bruji o haosu koji je izazvala pevačica Ljupka Stević, a pogotovo njen komšiluk, koji je svedočio njenom ljubomornom ispadu.

Pevačica Ljupka Stević u sredu uveče demolirala je automobile svog oženjenog ljubavnika, nakon što je saznala da je i nju prevario. Prema sopstvenom priznanju, usled izliva ljubomore nokautirala je čoveka sa kojim je, kako tvrdi, provela deset godina, a potom mu uništila automobile, naočigled stanara okolnih zgrada u naselju Stepa Stepanović.

Foto: Twitter.com/@Debela_zvezda, Tv Pink Printscreen

- Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred. Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali... - ispričala je konobarica Milica iz kafića koji se nalazi u kraju u kom se dogodio skandal, čiji je svedok bio i radnik u obližnjoj cvećari.

Video: Instagram.com

- Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom. Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge - rekao je on.

Podsetimo, posle incidenta Ljupka je s lakšim povredama završila u Vojno medicinskoj akademiji, nakon čega je saslušana u policiji, gde joj je izrečena mera zabrane prilaska ljubavniku. Protiv nje će biti podnete i dve prekršajne prijave.

Autor: D.T.

#Ljupka Stević