AKTUELNO

Pretres počeo žestoko!

Nakon "Izbora potrčaka" u Beloj kući, počeo je i ovonedeljni pretres sa Milanom Miloševićem.

Prva tema ove večeri koju su zadrugari pretresli je raskid Frana Pujasa i Paule Hublin, njeno muvanje sa Anđelom Rankovićem koji se smuvao sa Ivanom Marinković.

Paula je prva prokomentarisala dešavanja.

Vladimir je prokomentarisao da će biti suza, to me je povredilo sa njegove strane od nekog ko je meni glumio prijatelja. Anđelo može raditi šta hoće, on je slobodan dečko. Nisam iznenađena uopšte, ja sam prva videla kad su se zaljubila. Moju reakciju dobiti neće, ja se zaljubim za dva minuta, ali se i odljubim. Nisam plakala za Franom, kog sam iskreno volela. Mislim da se Anđelo neće zaustaviti, njemu se svi ovde sviđaju. Tamo gde mu je najbolje, on se ugnezdi. Toliko je neiživljen. Mogao je bar biti iskren prema meni, nervirala sam se zbog te neiskrenosti, i što je pokušao od mene da napravi budalu. Nije mi rekao da je zaljubljen, ali govorio je da mu se sviđam, ali mu je situacija neprijatna. Fran i ja smo prekinuli zbog nekih drugih stvari, da sam prekinula zbog Anđela, onda bih se i borila - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je rekao da se samo šalio kada je rekao da će biti suza.

Ja sam to mislio u šali za suze, ako te je to povredilo, izvini. Rekao sam to u šali - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi se šalio - skočio je Fran.
Ne možeš se dokazivati pred društvom, pred jedina ovako, pred drugima onako, to je dvolično, razočarao si me. Poštujem te, u nekim stvarima si fer i korektan. Ovde si mi ti najviše povredio, ne Anđelo, mislila sam da mogu da ti verujem. Mislim da si dobar čovek, ali nezreo si u nekim situacijama - nastavila je Paula.
Ja sam Anđelu rekao da se odluči za koju hoće, da se ja tu ne bih mešao - govorio je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga