AKTUELNO

Prisetila se preminulog supruga koji bi napunio 50 godina.

Pevačica Tatjana Matejaš - Tajči obratila se svojim fanovima putem video-snimka, kako bi ih obavestila da već neko vreme ne može da koristi svoj profil na društvenoj mreži Fejsbuku. 

Foto: Instagram.com/tajcicameron

Prošle su tri i po nedelje otkad mi je Fejsbuk nalog blokiran. Objavljujem samo inspirativni sadržaj. Ja sam za blokiranje lažnih naloga i onih profila koji šire mržnju, dezinformacije i nasilje, ali zaista ne znam ko me je prijavio i zbog čega - rekla je ona.

Tokom ovog izlaganja Tajči se prisetila i svog preminulog supruga koji bi napunio 50 godina. Podsetimo, pevačicin suprug je preminuo nakon borbe sa kancerom pluća, a njegovi poslednji dani života bili su jako teški. Tajči je bila u braku sa Metjuom punih 17 godina, a dobili su tri sina.

Foto: Instagram.com/tajcicameron

Slavim njegov neverovatan život koji je prerano završio. Nesebično je davao, živeo hrabro i voleo bez diskriminacije. Uvek je bio spreman da se zauzme za one koji "gube". Pre nego što je preminuo, zamolio me da se pobrinem da našim dečacima ne govorim samo o njegovoj veličini već i o njegovim borbama. Uvek je tražio načine da pomogne drugima, čak i u bolesti... Metju Kameron., zauvek si voljen i nedostaješ - dodala je Tajči.

Njeno izlaganje možete pogledati u nastavu ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Tajči