AKTUELNO

Važan dan za pevačicu!

Pevačica Nataša Bekvalac danas slavi 40. rođendan, a tim povodom odlučila je da organizuje žurku na koju je pozvala, simbolično, 40 zvanica. Slavlje je planirano za večeras na imanju u Čeneju, a pevačica je zahtevala da se svi obuku u belo.

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Od ranog jutra pristižu čestitke na adresu popularne pevačice i slavljenice, a među prvima Nataši je rođendan čestitala sestra Kristina.

Foto: Instagram.com

Srećan rođendan, sestro moja. Želim ti da zauvek ostaneš mlada duhom, jer ti godine ne idu u prilog. Želim ti da zauvek imamo o čemu da pričamo i smejemo se glupostima i budalaštinama koje doživljavamo zajedno. Želim ti da budeš zdrava i mršava, zauvek mršava. Želim ti da me ne zoveš danima telefonom, jer ti je lepo i srećna si. Problematična si i nerviraš me, ali ja zaista ne znam kako je živeti bez tebe i to ni ne želim, mada je bilo lepo dok smo živele u dva različita grada - napisala je Kristina i dodala:

Foto: Instagram.com

Želim ti mir i sreću ili nemir, ako te to čini srećnom. Želim ti da imaš puno novca da bih ja mogla da ga trošim i uživam u šopingu i putovanjima. Super si sestra, mada ima i boljih sigurno. Sve u svemu bogata sam što te imam takvu kakva si. Savršeno nesavršena. Mogla si ispasti i bolja, ali Bože moj, tako je, kako je. Baš sam se raspisala i mogla bih ovako u nedogled, jer i posle 35 godina, imam uvek nešto da ti kažem. Volim te Nacura moja i srećna sam što si baš ti moja sestra - napisala je Kristina, Nataši.

Autor: Srđan Kuvekalović