AKTUELNO

Specijalno izdanje emisije "Premijera" i ove nedelje ugostiće veliki broj javnih ličnosti, a među njima i pevačicu koja se nakon mnogo vremena vraća na javnu scenu!

Publika, koja nedelju popodne provodi uz Televiziju Pink, već je navikla da u emisiji "Premijera Vikend Specijal" koja počinje u 14 časova, vidi veliki broj poznatihl ličnosti sa kojima voditelji Tijana Prica i Ognjen Nestorović razgovaraju o najaktuelnijim temama.

Ovoga puta ugostiće pevačicu Milenu Ćeranić koja se pre izvesnog vremena povukla s javne scene, a sada se vraća novom pesmom pod nazivom "Jeftino". O svemu što joj se dešavalo tokom medijskog zatišja, Milena će govoriti u specijalnom, vikend izdanju emisije "Premijera", u kom će pored Ćeranićeve gostovati i Žarko Lazić, voditelj emisije "Kuća od srca".

Foto: TV Pink Printscreen

U program će se uključiti i popularni pevač Saša Kovaćević koji će o svom albumu koji snima na španskom jeziku razgovarati sa reporterom Nemanjom Vujičićem, a reporterka Marina Maksimović otkriva koji je najstariji klub u Beogradu.

Foto: TV Pink Printscreen

O svojoj dugoj i uspešnoj karijeri govoriće pevačica Neda Ukraden, a Rada Manojlović otkriće svoj emotivni status samo za kamere "Premijere Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite novo izdanje jedne od najpopularnijih emisija na domaćim TV stanicama - "Premijera - Vikend specijal" je na programu u nedelju od 14 časova, a šta vas sve očekuje uživo na Pink televiziji pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'