AKTUELNO

Serija "Jugoslovenka" počinje sa emitovanje 12. oktobra na televiziji Pink.

Od ponedeljka, 12. oktobra, svakog radnog dana u 20 časova na televiziji Pink počinje emitovanje serije "Jugoslovenka", svojevrsnog spinofa serije "Crveni mesec". Tim povodom ovog jutra u najgledanijem jutarnjem programu "Novo jutro" na televiziji Pink gostovali su glumci Mihajlo Jovanović i Zoran Pajić, koje će publila imati prilike da gleda u ovom ostvarenju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mihajlo, kog je publika gledala u "Crvenom mesecu" u ulozi regenta Aleksandra Karađorđevića, otkrio je u "Novom jutru" da li postoji razlika između "Jugoslovenke" i serije koju je publika TV Pink obožavala.

Razlike su u likovima, u suštini, ovi koji nisu istorijski, a nastavak je u tom smislu što su ti istorijski likovi ostali isti - kralj Petar, regent Aleksandar i tako dalje. Istorijski se serija nastavlja tamo gde je Crveni mesec stao. Ja opet igram regenta Aleksandra, veće su malo muke, ali dobro, još malo je kraj rata, pa će muke biti manje - rekao je Mihajlo, na njega se nadovezao Zoran Pajić:

Foto: TV Pink Printscreen

A ja dolazim (smeh). Dolazi kapetan Marko Stojanović, jedan onako mutan tip koji pokušava da sačuva glavu na svojim ramenima. Dobro je što su likovi slojeviti, svako ima svoju istoriju, zašto su došli i zbog čega su na tom mestu gde jesu. Odgovornost je velika, ja imam tremu svaki put kada je početak nekog projekta. Na Hvaru smo bili mesec dana, to fantastično izgleda i nadam se da će publika primetiti. Odličan je kasting, svi likovi su odlično urađeni.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu su još pričali, pogledajte u nastavku.

Autor: N.V.

#Jugoslovenka

#Mihajlo Jovanović

#Zoran Pajić