AKTUELNO

Po dobrom starom običaju, očekuje vas veoma zanimljiva epizoda ove popularne emisije.

I ovog utorka očekuje vas epizoda emisije "Amidži šou", autora i voditelja Ognjena Amidžića, koju ćete sasvim sigurno pamtiti.

Glumac Desimir Stanojević, koji je slavu stekao kao Vukašin Golubović u seriji "Srećni ljudi", će se prvi put, posle deset godina, pojaviti u emisiji zabavnog karaktera.

Foto: YouTube screenshot

On će otvoreno govoriti o fenomenu ove serije, koja ni danas ne gubi na popularnosti, o davnim, ali i budućim vremenima.

Ognjen će u svojoj kultnoj emisiji ugostiti i novinara Milomira Marića, poslednjeg intelektualca na ovim prostorima koji je stao u odbranu rijalitija kao televezijske forme i planetarnog fenomena.

Foto: Printscreen

Da li ga je televizija promenila, ili je on promenio televiziju, Milomir će premijerno otkriti upravo u emisiji "Amidži šou".

Popularna glumica, ali i televizijsko lice, Sofija Rajović govoriće o uspehu serijala "Vojna akademija", ali i o planovima za budućnost.

Foto: Printscreen

Ali, to nije sve!

Da sve u studiju bude veselo i potaman, pobrinuće se i bosanska grupa "Regina", koja je nedavno objavila novi album.

Foto: Promo

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu popularne emisije "Amidži šou", u utorak, 25. aprila, od 22:30h samo na Televiziji Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Desimir Stanojević

#Milomir Marić

#Ognjen Amidžić

#Regina

#Sofija Rajović

'