AKTUELNO

Ne krije da joj nije bilo lako nakon što su se njeni roditelji razveli.

Sofija Šašić postala je izuzetno poznata široj javnosti kada su se njeni roditelji Željko Šašić i Sonja Vuksanović razveli, nakon čega se njena majka preudala za folk pevača Acu Lukasa.

Foto: Facebook

Šašić je često medijski vređao Sofijinu majku Sonju Vuksanović, a njihova ćerka te postpuke ne želi da komentariše. Sa druge strane, novopečena kreatorka tvrdi da joj je Aca Lukas velika podrška u životu, i ističe da joj je razvod roditelja teško pao.

Foto: Instagram

- Teško sam podnela mamin razvod, ali navikla sam se na Acu. Ja njega mnogo volim i poštujem. Nema tu više nikakvih problema. Od Ace imam veliku podršku i ljubav. Mogu da pričam sa njim o svemu, imam odnos kao sa pravim ocem - kaže Sofija i ne krije da je očuh popustljiviji od majke.

- Mama je stroža od Ace. Njemu je sve super i odgovara mu, a ona zna da me često kritikuje - sa osmehom otkriva Sofija i dodaje:

- On je isti kod kuće kao i na TV-u, nikada se ne menja. Sa njim je uvek sve smeh i šala. Aca nikada ne povisuje ton, kod njega je sve dozvoljeno, naravno, uz dogovor.

Foto: Instagram

Autor: Pink.rs

#Ivana Šašić

#Željko Šašić

'