AKTUELNO

Haos na sceni!

Tokom večerašnje "Zadrugovizije", koja se održava prvi put ove sezone, zajedno su nastupale Rialda Karahasanović, Nataša Radan i Anđela Milenković Anakonda. One su otpevale pesmu grupe Hurricane ,,Folir'o".

Foto: TV Pink Printscreen

Seksepilan, izazovan i provokativan nastup zapalio je scenu, a devojke su odlučile da pokažu najbolje što mogu, što se očigledno svidelo i publici i stručnom žiriju.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, super pevaš, svašta ti još nešto možeš da otpevaš! E sad, tvoje drugarice, koleginice su ostavile takođe utisak na mene, sve ukupno vas tri, mislim da možete naći nekakav naslov za grupu, možete... - rekao je Keba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih rekao da Rialda nastavi dalje sama! Vi ste joj samo odmogle, toliko ste bezvoljno igrale, ne mogu da verujem, jeste li se uplašile? - bio je šokiran Kemiš.
Rialda je izvadila celu situaciju, meni je Nataša bila smorena, Anakonda je još i dobro pevala, ali Rialda je izvadila situaciju, ali večeras ste najzgodnija i najlepša trojka - rekla je Katarina Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih to posmatrao sa druge strane, Rialda kao veliki profesionalac i kao drug ih je povukla i štitila ih, davala im je podršku, vidi se da su imale treme, gurala ih je, smejala im se, devojke, bile ste predivne! Rialda je maksimalno učinila što je mogla, devojke prelepe ste, bile ste super - rekao je Dejan Milićević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga