AKTUELNO

Na spisku zvanica poznate pevačice našle su se brojne javne ličnosti sa domaće scene.

Folk zvezda Seka Aleksić okupila je danas na Dedinju najbliže prijatelje, poslovne saradnike i predstavnike medija kako bi im predstavila svoj novi studijski album "Koma", koji je objavljen 10. aprila.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Pevačica je zablistala u crvenoj toaleti, koja je oduševila sve prisutne, a za Pink.rs otkrila je da će je svi od sada viđati samo u odevnim komadima u ovoj boji.

- Želela sam da haljina bude crvene boje, na radost. I mislim da ce mi biti tradicija da nosim crvenu haljinu - izjavila je Seka za Pink.rs, a onda otkrila zbog čega ovaj album ima posebnu draž.

Foto: Printscreen Instagram

Kompletan album sam snimala kao trudnica i baš zato nosi posebnu emociju - objasnila je pevačica.

Foto: Pink.rs

Seka je na novom CD-u, koji je objavljen u izdanju City Records-a, mesecima vredno radila, a nakon što je publika širom regiona s oduševljenjem prihvatila nove pesme koje su već uveliko postale hitovi, ona je rešila da sve one koji su pratili njen rad u proteklom periodu okupi na jednom mestu i po prvi put uživo im otpeva hitove poput "Doktore", "Evo", "Fine i poštene", "Ti i ja smo par" i druge.

Foto: Pink.rs

Na promociji popularne pevačice pojavile su se brojne Sekine koleginice među kojima su Goga Sekukulić, koja je prijateljici poklonila cvetni aranžman, Ilda Šaulić, članica žirija "Pinkovih zvezda" Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i ćerkom Zlatom, Slađa Alegro, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Amal Ćeman Ćemo, Mia Borisavljević, Tina Ivanović i Zvezdan Anđić, Indira Aradinović Indi, voditeljski dvojac emisije "Premijera - Vikend specijal" Tijana Prica i Ognjen Nestorović, koji je, inače, vodio program na ovom događaju.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Pink.rs

Sekini gosti bili su saglasni u jednom - da ih je na prvo slušanje osvojila pesma "Evo", koja je i prva objavljena, a po ukusu poznatih pevača sa naše javne scene jesu i naslovna numera "Koma", kao i "Poludela".

J.V. / D. T.

#Ana Bekuta

#City Records

#Ilda Šaulić

#Milutin Mrkonjić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Proslava

#Seka Aleksić

#Tijana Prica

#Zlata Aranđelović

#Zorica Brunclik

#album

#pevačica

'