AKTUELNO

Poznata Novopazarka još jednom je objasnila zbog čega je jedinstvena na domaćoj javnoj sceni.

Pop pevačica Emina Jahović privukla je najveću pažnju na crvenom tepihu jednog događaja u Sarajevu, gde je iskoristila priliku da najavi objavljivanje novog studijskog albuma na kojem već mesecima samostalno radi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako bi ukazala na vrednost muzičkog materijala koji će uskoro predstaviti publici, Emina je još jednom istakla da je ona, za razliku od svojih kolega, originalna, a izjavom u emisiji "EKSKLUZIVno" je, kako mnogi komentarišu, automatski unizila rad drugih pevača.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da trenutno na našoj muzičkoj sceni nedostaje originalnost. Svi rade po istom šablonu, a to će moj novi album, koji ću izdati sredinom juna, malo pokvariti. Nadam se da će ljudi početi da razumišljaju na drugačiji način - rekla je pevačica, koja je pre nekoliko dana postala tetka dečaka Adama, sina njenog brata Mirsada Jahovića Turkdžana.

Ipak, okupljenim predstavnicima medija nije u istoj meri bilo interesantno to što je Eminin sestrić dobio ime po njenom pokojnom dedi, već golišave fotografije u sklopu promotivne kampanje za jedan brend donjeg veša.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je uradila set izazovnih fotografija u seksi vešu, Emina je pred kamerama priznala da ne bi otišla korak dalje i fotografisala se potpuno naga.

- Ne, ne... Ja nisam model, ja se bavim muzikom, tako da ne bih - priznala je pevačica.

D. T.

#EKSKLUZIVno

#Emina Jahović

#Porođaj

#Svađa

#pevačica

'