AKTUELNO

Pevač je priznao da svojoj ženi nikada ne bi oprostio prevaru.

Prošlo je dve godine od izlaska poslednjeg cd-a Dejana Matića. Za to vreme, Dejan se svaki vikend družio sa publikom i konačno, na insistiranje mnogih, rešio je da je pravo vreme za novi cd.

Ja nisam neko ko snima pesme na svaka tri meseca, a i iskreno, nisam ti ja za te singlove. Ja volim da uradim ceo cd i toga se držim od početka karijere.Tako ću i ovog puta publiku obradovati sa celim cd-om - rekao je Dejan.

Foto: YouTube screenshot

Naša ekipa bila je na snimanju spota, za jednu od novih pesama koja nosi naziv ''Tvoja nevera'', pa nismo mogli a da ne pitamo Dejana da li bi nekada u životu oprostio prevaru:

Razmišljao sam nekoliko puta o tome i svaki put sam došao do saznanja da ja nisam osoba koja bi mogla preći preko nevere. Jednostavno, po mom mišljenju ako već dođe do toga da neko prevari, da li u vezi ili braku, to znači da nešto ne funkcioniše kako treba u tom odnosu i gledano sa te strane, zašto onda prelaziti preko prevare, ako već nije nešto kako treba i ako će, sasvim sigurno, do prevare ponovo doći - priznaje Matić.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Dejan Matić

#pevač

'