AKTUELNO

Glumcu i reperu se nije dopao njegov izbor pesme.

Danilo Župić, koji je svojim izvođenjem pesme uz gitaru osvojio žiri šoua "Ja imam talenat" došao je da se pokaže u još boljem svetlu u drugom krugu.

On je opet pevao laganu pesmu, posle koje je usledio gromoglasan aplauz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovog puta si izabrao "Hladno pivo", koje ja poštujem, ali nije jedan od mojih omiljenih bendova, ali ovo je jedna od definitivno omiljenih, s obzirom na to da su oni pank bend. Ti si odsvirao na fantastičan način, na originalan način. Fantastično sviraš gitaru, ali bih voleo da čujem tvoju autorsku pesmu. Sve u svemu, čista desetka - rekao mu je Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

I Ana se nadala da će sada od njega čuti autorsku pesmu, ali je i ovaj nastup pohvalila, rekavši mu da je "odličan muzičar i da ima prelepu boju".

- Danilo, ovo baladično pevanje malo mi je bilo uspavljujuće, ali je fantastično kako sviraš gitaru - bila je kratka Danica.

Foto: TV Pink Printscreen

- To nije po mom ukusu. Kad izabereš neku pesmu i neki bend koji pamtim sa Bir fest, gde sam uvek čekao da oni završe. Ali ti si super pevač i imaš upečatljivu boju glasa i jedino što fali jeste autorska stvar, da uvidimo sve tvoje mogućnosti - rekao mu je Rasta.

Poslušajte u snimku kako je pevao.

Autor: V. T.

#Ja imam talenat

#Stefan Đurić Rasta

#Žika Todorović

'