AKTUELNO

Iznenadićete se kada vidite ko se našao na spisku!

Vagom vlada planeta Venera, koja je simbol za ljubav, lepotu, umetnost, harmoniju, pa to ujedno opisuje i osobine ovog znaka. Vage su društvene, otvorene , sa odličnim smislom za lepotu i umetnost, a posebno sa smislom za pravdu. Veoma ih nervira nepravda i nekorektne situacije i uvek će gledati da nekako izglade odnose koji nisu u redu – svoje ili tuđe. 

Nisu svađalice, ni agresivci, naprotiv, uvek će gledati da situaciju izglede na miran način, razgovorom. Vage su su ljubazne, pristojne,  graciozne i nikako ne vole nasilje i sukobe, lako oproste svađu, ali ne zaboravljaju. Osobe rođene u periodu od 23. septembra do 22. oktobra su vage, a mi vam donosimo spisak naših poznatih muškaraca koji su pripadnici ovog horoskopskoh znaka.

Anđelo Ranković

Foto: Instagram.com/andjelo7

Maneken i aktuelni zadrugar rođen je 18. oktobra i pravi je predstavnik svog horoskopskoh znaka. Kada se ovaj muškarac zaljubi, odmah svoju izabranicu vidi kao osobu s kojom će stupiti u brak. On može da bude prilično zavistan od osećaja privlačnosti i ljubavi, ali voli kada počne da priča o braku. Ovo može da se dogodi i na samom početku veze pa muškarac Vaga može prebrzim ozbiljnim namerama i da uplaši partnerku nerealnim očekivanjima.

Darko Lazić

Foto: Pink.rs

Proslavljeni pevač rođendanske svećice duva 13. oktobra. Osobe u znaku vage vole druženja i vole vreme provedeno napolju i  retko ćete ih naći kako se dosađuju kod kuće gledajući televizor. Za razliku od nekih osoba koje prosto nekad priželjkuju da se umotaju u ćebe i malo odsamuju, vagama uvek treba društvo i vole da uvek imaju nekoga pored sebe.

Marko Jarić

Foto: Instagram.com/marko_jaric10

Proslavljeni košarkaš rođen je 21. oktobra i takođe je vaga. Osobe rođene u ovom znaku često su neodlučni i teško donose odluke sami. Teško im je da izaberu stranu ako upadnu u situaciju da to moraju da rade. Lako upadnu u zamku kada je ispravljanje krivih Drina i isterivanje pravde u pitanju. Desi se da postanu sumnjičavi, da u svemu počnu da nalaze nepravdu, čak i onda kada realno nema osnova za to.

Nemanja Vidić

Foto: Tanjug AP

Vidić kao i Jarić rođendan slavi 21. oktobra. Vage su ozbiljne, stroge, jake ali ponekad deluju daleke i nedodirljive. Oni se uvek trude da zadovolje druge i budu ljubazni, čak i kada se zaista ne osećaju tako.

Danilo Ikodinović

Foto: E-Stock

Bivši uspešni vaterpolista rođen je 04. oktobra i pravi je predstavnik svog znaka. Muškarac vaga je zgodan i vrlo šarmantan. Sigurno će vas oboriti s nogu. Osobina svih vaga jeste sklonost ka lepom, pa da biste ih zaveli morate da izgledate lepo, njima je fizička privlačnost na prvom mestu.

Željko Samardžić

Foto: Instagram.com

 Pevač divan dan slavi 03. oktobra. Muškarca vagu nije lako razumeti. Njegova uloga na ovom svetu je da pronađe balans i morate shvatiti koliko je ovo težak zadatak. On mora da sudi. Previše odgovornosti čini ga neverovatno neodlučnim jer on razume sve ono što većina nas ne – svoju odgovornost za svaku odluku koju donosi i sve posledice koje bi mogle da dođu.

Jasmin Falić - Džala Brat

Foto: Instagram.com/jalabrat

Popularni reper rođen je 16. oktobra i takođe je vaga. Ljubavne veze su od velikog značaja za znak vage, jer, kao što smo rekli, ove osobe moraju uvek uz sebe da imaju nekog. Zato je njima prioritet u životu – naći životnog partnera. Jednom kada ostvare vezu koja im prija, trudiće se iz petnih žila da izbagavaju svađe u vezi i održe stabilnost i harmoniju.

Svakog dana u 18 na našem portalu

Sutra na portalu Pink.rs čitajte koji poznati muškarci sa domaće javne scene su rođeni u znaku škorpije, ali i šta im planete poručuju.

Autor: R.L.

#Horoskop