AKTUELNO

Televizija Pink kreće u potragu za novim talentima koje će Balkan imati priliku da upozna u najpopularnijim šou programima na ovim prostorima.

Ukoliko ste oduvek maštali o tome da svoj pevački, ali i druge vrste talenata pokažete na glamuroznoj sceni i da za vas čuju milioni ljudi širom Balkana, pa i šire, stižu lepe vesti - Televizija Pink kreće u potragu za novim talentima!

Foto: TV Pink Printscreen

Najtalentovaniji mladi pevači na Balkanu uzrasta do 15 godina dobiće svoju šansu da zasijaju na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezdica", omiljenog muzičkog takmičenja domaćeg TV auditorijuma, dok će oni malo stariji dobiti priliku da zapevaju pred žirijem sastavljenom od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima u "Pinkovim zvezdama".

Foto: E-stock

Svi oni koji, osim muzičkog, poseduju i druge vrste talenata koje bi voleli da pokažu pred TV kamerama, dobiće šansu za učešće u najpopularnijem dejting šou programu "Ja imam talenat", koje će im otvoriti put do slave.

Foto: YouTube screenshot

Prva u nizu audicija biće održana u subotu 13. maja tačno u 13 časova u Beogradu, u prostorijama zgrade Televizije Pink (Neznanog junaka br. 1), dok će se naredne subote 20. maja, održati velika audicija u Novom Sadu u 13 časova, u restoranu PiaNino (Bulevar Jaše Tomić br. 24).

Iskoristite svoju šansu i vinite se među zvezde!

D. Tanasijević

#Audicija

#Ja imam talenat

#Pinkove zvezde

#Pinkove zvezdice

#Televizija Pink

'