AKTUELNO

Popularna pevačica od kako se porodila drugi put se pojavila u javnosti i sa širokim osmehom pričala o svom sinu Jakovu.

Seka Aleksić juče je u društvu svog supruga Veljka Piljikića bila na reviji ''Inverno Caldo'', gde je pričala za ekipu emisije ''Premijera''.

Popularna pevačica po prvi put nakon porođaja stala je ispred kamera i otkrila sve detalje svog porođaja.

Foto: Seka Aleksić, Foto: Screenshot

- Ni Veljko ni ja se nismo uspaničili. Mi smo baš to prihvatili najnormalnije. Puko vodenjak, seli smo u kola i uputili se u bolnicu. Čak smo u kolima i đuskali. Kada smo došli u bolnicu svi su bili u fazonu:''Jao, požurite'', ali ja sam sve to polako - ispričala je Seka za ''Premijeru''.

Veljko i Seka su se dogovorili oko imena za svoju bebu i otkrili zbog čega je njihov sin baš Jakov.

- Za njega, Jakov je divno ime. Mislim da je lepo i nesvakidašnje, a pravo i jako - rekla je Aleksićeva.

Foto: Seka Aleksić, Foto: Screenshot

Pevačica tvrdi da ima veliku podršku svog supruga i da je uvek uz nju kao i da joj pomaže kada je u pitanju nega njihovog sina.

- Veljko mi pomaže. Možda bih ja kao majka trebala više o tome da brinem, ali tata je tu da pripomogne uvek. Mi pomažemo jedan drugom. Neću dadilju, za ove početke želela sam da suprug i ja sami brinemo o svom sinu. Trudimo se da budemo pozitivni i nasmejani jer negativna energija se prenosi na dete. Ja sada jedva čekam da se vratim i da vidim šta on radi - priča Seka ispred premijerne kamere.

Njihov sin je miran i bračni par Piljikić nema ni malo problema sa njim.

- Jakov je divna beba i jako je miran. Plače kao i sva druga deca kada je gladan. Normalno je i da mi roditelji mislimo da je naše dete najlepše i najbolje - kaže Seka.

Foto: Seka Aleksić, Foto: Screenshot

Kada je u pitanju dojenje, Seka otvoreno priča o tome i smatra da je to najbolje za njenu bebu.

- Dojim svog sina i to će biti sve dok ja budem imala mleko. To je potpuno normalno i mislim da nema ništa zdravije za bebu. Ja ne mogu da zamislim da imam mleko i da neću da dojim svoje dete to je van svake pameti i ne razumem žene koje to rade. To je najlepša stvar u majčinstvu - rekla je ona.

Jakov liči na svog tatu i ponosno mama kroz osmeh priča o tome.

- On je mala kopija Veljka. I dok sam bila trudna ja sam mazila svoj stomak i govorila da će biti isti tata. I jeste. Deca se menjaju, ali on trenutno jako liči na Veljka - rekla je Seka za emisiju ''Premijera''.

Foto: Seka Aleksić, Foto: Screenshot

Sve detalje premijerne priče sa Sekom Aleksić i detalje sa revije ''Inverno Caldo'' možete pogledati u repriznom terminu u 15 časova, kao i tačno u ponoć. Epizodu emisije ''Premijera'' možete pogledati i na zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: B. Radonić

'