AKTUELNO

Prijateljstvo iza rešetaka?!

Nakon što je početkom oktobra uhapšen zbog posedivanja narkotika, Stefanu Đuriću Rasti je nakon detaljnije istrage produžen boravak u pritvoru.

Kako Alo saznaje Rasta se nadao da neće imati cimera u ćeliji, međutim navodno njemu društvo pravi ni manje ni više nego bivši fudbaler Partizana, Nikola Malbaša, koji se sumnjiči za pokušaj ubistva.

Foto: Instagram.com/stefanrasta

Njih dvojica iako nisu privedeni zbog istog krivičnog dela, dele ćeliju. Popularni reper nije baš oduševljen time što deli ćeliju sa bivšim fudbalerom koji se sumnjiči da je početkom jula ove godine pokušao da izvrši ubistvo narko-dilera.

Foto: Foto/FK Partizan

Jedan od zahteva koji je Rastin advokatski tim imao od samog početka jeste da bude sam u ćeliji, uz objašnjenje da je javna ličnost i da mu se spajanjem sa drugim pritvorenicima ugrožava privatnost. Rasta je bio neprijatno iznenađen činjenicom da će sa bilo kim deliti ćeliju, a tek time što će je deliti sa čovekom koji se sumnjiči za ubistvo. Zamolio je advokate da što pre reaguju i traže premeštenje kako niko ne bi saznao u kakvoj se situaciji nalazi, ali su mu rekli da je teško da će uspeti nešto da učine s obzirom na to da je pritvor produžen. Samim tim će što pre morati da se navikne da u zatvoru ne može da glumi zvezdu i postavlja uslove, budući da mu preti od tri do 12 godina - tvrdi izvor i ističe da se fudbaler i reper zasad dobro slažu.
Iako je Rasta nezadovoljan time što ima cimera, zasad su u korektnim odnosima i ne prave probleme. Trude se da održe mir u ćeliji, povremeno razgovaraju i zasad ne postoji problem. Sigurno ni Rasti nije u cilju da se zavadi s nekim i oteža sebi. Ko zna, možda se na kraju združe i postanu najbolji drugari. Na kraju krajeva, osuđeni su jedan na drugog - zaključuje izvor.

Autor: N.B.

#Nikola Malbaša

#Stefan Đurić Rasta