AKTUELNO

Pošto se, kao što je najavila, povukla iz javnosti zbog porodične situacije, pevačica se iz bolnice u Beču obratila putem saopštenja.

Suprug balkanske zvezde Dragane Mirković, Toni Bijelić uspešno je operisan na jednoj od najboljih evropskih klinika u Beču. Dragana je sve vreme provela pored njega trudeći se da mu omogući sve što mu je potrebno za što brži oporavak.

Pošto se, kao što je najavila, povukla iz javnosti zbog porodične situacije, članica žirija popularnog muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezde'' se iz bolnice u Beču obratila putem saopštenja.

Foto: Privatna arhiva

Dragi naši,

 presrećna sam što sa vama možemo da podelimo lepe vesti da je Tonijeva operacija protekla u najboljem redu. 

Ogromnu zahvalnost dugujemo timu vrhunskih stručnjaka koji je brinuo o Toniju od prvog dana. Zahvaljujući njihovom znanju i brizi on se oseća odlično, a oporavak ide i bolje nego što se očekivalo, tako da će uskoro doći kući gde ga čeka period mirovanja do potpunog ozdravljenja.

 Takođe, želimo da se zahvalimo članovima porodice i prijateljima koji su nam dali podršku i ljubav i učinili nam tako lakšim period koji je već polako iza nas.

Iskoristila bih ovu priliku i da se zahvalim svima vama koji me volite i koji ste mi sve vreme slali nebrojene poruke sa lepim željama i podrškom – poručuje Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je čovek bogat onoliko koliko ima ljudi koji mu žele dobro, onda ste još jednom učinili da se osećam kao najbogatija žena na svetu. Pozitivna energija koju ste mi slali dala nam je svima dodatnu snagu i na tome sam vam neizmerno zahvalna i odužiću se u godinama koje su pred nama onako kako najbolje umem – pesmom.

Vidimo se već 12. maja u hali “Mejdan” u Tuzli, a uskoro se družimo i na drugim koncertima.

 Voli vas samo vaša Dragana Mirković – završila je pevačica.

Autor: M. K.

#Dragana Mirković

#Operacija

#Toni Bijelić

#pevačica

#suprug

'