AKTUELNO

Jedva čeka da raskinu!

Od samog početka rijalitija dešava između Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta čija je emotivna veza na meti osuda mnogih zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, svi bruje o navodnoj Anjinoj uceni i tajnama zahvaljujući kojim Cveleta drži u šaci. Takođe, Cvele je već nekoliko pokušavao da reši stvari između njih, pa je nedavno, čak i nakon svađe sa njom počeo da lomi sve oko sebe, a niko od zadrugara nije uspeo da ga smiri. Podsećamo, njihov odnos je na "klimavim nogama" još od samog starta, a stvari koje su se dešavale na samom početku njihove veze, uticale su dosta na njihov emotivni odnos kako van, tako i u samoj Zadruzi.

Dešavanja na imanju u Šimanovcima pomno prati i Anjin otac Ljubinko, koji negoduje zbog svega što se dešava između njegove ćerke i Cveleta.

Video sam nešto, a ja to ne znam kao što kažu. Sve je to drugačije protumačeno, i bilo je iz drugih razloga koje su se dešavali u vezi. On je samo nakon svega trebalo da joj pokaže i dokaže neke stvari, što se nije desilo na kraju. Tu ucene nema, jer ja znam apsolutno sve što se dešavalo između njih - rekao je Anjin otac, pa nastavio:
Što se tiče njihovog odnosa, ja sam njima rekao da neke stvari tamo ne smeju da rade zbog obraza i zbog svega. Rekao sam im da seks nikako ne sme da se desi, ili da pričaju o nekim bitnijim stvarima u životu - na primer, da će da se vere, da se uzmu i ostalo. Mislim da bi to bio haos, i da ima bitnijih stvari o kojima Anja mora da razmšlja i da završi, a to su fakultet i vožnja. Ona je bila vukovac, odličan đak, na trećoj godini fakulteta je, i mislim da joj je to prioritet u životu. Ne znam, moje je da kažem i savetujem kako treba, jer sam ja mnogo prošao u životu - objasnio je Anjin otac.

Foto: TV Pink Printscreen

O odnosu s Jovanovom familijom

Ne poznajem Jovanove, njima je sigurno isto kao i meni kada gledaju ovakve stvari sa strane. Verovatno je sve smešno, čudno, ali i ružno. To Jovanovo urlanje, samopovređivanje, agresija i ludilo mi nije jasno... Sa druge strane, Anjina ljubomora, jednostavno, to nije moje dete, nije njena prava slika i ja je ne poznajem takvu. On manipuliše sa njom, a ona se zaljubila, on maše njenim osećanjima i to koristi. A koliko se zaljubila, jasno je po tome jer mu je prešla preko svega ovoga što im se desilo - objasnio Ljubinko.

Sve sam video i napolju, i sa njegove strane je sve to veliki interes i promovisanje, svako to vidi, jer čujem i komentare ovih iskusnijih rijaliti igrača. Anja je sve ukapirala, ali je njen problem to što posle dva sata popusti, nakon svake svađe. Ne znam ona je sama tamo, i verovatno se plaši da ostane sama. Ušla je nepripremljena i nije naučena da bude "pahulja", kao što i Kristijan kaže. Otkako je sa Cveletom, ona je unazađena i zaustavljena, i svakim danom se vraća unazad. Mislim da oboje treba da krenu na svoju stranu, svako svojim putem - dodao je Anjin otac Ljubinko.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.B.

#Zadruga