AKTUELNO

Ukoliko bi po treći put ostala u drugom stanju, određene stvari u životu pevačice mogle bi da pođu po zlu.

Folk pevačica Tanja Savić više puta javno je govorila o tome da bi, posle dvojice sinova, volela da rodi i ćerku. Međutim, njena majka Živana se protivi ovoj odluci.

Foto: Printscreen Youtube

Ona je priznala da nikako nije pametno da Tanja ponovo zatrudni i napravi pauzu, budući da bi se to loše odrazilo na njenu karijeru.

Ne bi trebalo sad opet da ostaje trudna. Deca su velika sreća i radost, ali i obaveza. Sada treba da se posveti karijeri, da se vrati na onaj stari put slave, gde joj je i mesto - kaže Živana i dodaje:

Foto: Andrej Nihil

- Ako bi zatrudnela, opet bi se povukla sa scene i iz javnosti. Ima vremena, još je ona mlada, neka ponovo rađa za nekih pet, šest godina. Sada treba malo da radi, peva i uživa u svom poslu - objasnila je majka pevačice.

Ne slaže se sa majkom

Za razliku od Živane, koja je izričito protiv Tanjine trudnoće, pevačica priznaje da bi volela da dobije još dvoje dece.

Foto: Printscreen Youtube

- Ja bih volela četvoro dece da imam, pa sad ako Bog da zdravlja i sreće, videćemo. Daj Bože barem još ćerkicu da dobijem. To bi baš bilo dobro - izjavila je Tanja nedavno.

Podsetimo, Tanja je svog prvog sina Maksima rodila 2010. godine, a drugi porođaj usledio je dve godine kasnije, kada je rodila Đorđa.

Pink.rs

#Dušan Jovančević

#Porođaj

#Tanja Savić

#Trudnoća

#pevačica

'