AKTUELNO

Glumica je izrazila želju da i njen bivši dečko bude gost njenog velikog svadbenog veselja.

Vest da se glumica Jelisaveta Orašainin ovog leta udaje za košarkaša Miloša Teodosića šokirala je sve, a ponajviše njenog bivšeg dečka Vuka Kostića, koji je o tome obavešten među prvima!

Foto: Tanjug ap/Printscreen Instagram/Pixabay

Kako otkriva izvor blizak glumici, Jelisaveta je pozvala svog bivšeg dečka na svadbu, što ga je šokiralo.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Vuk i Jelisaveta su ostali prijatelji posle raskida. Iako je znao je da je ona u vezi s Teom, veoma se iznenadio kada mu je saopštila da se udaje. Počeo je da se smeje i zamolio je da se ne šali na taj način. Nije očekivao da će tako brzo, posle samo četiri meseca veze, ona odlučiti da se uda - rekao je izvor i otkrio kakva je bila Kostićeva reakcija kada mu je Jelisaveta saopštila da bi volela da baš on bude gost na njenom venčanju.

Foto: undefined

- Hladan tuš usledio je kada mu je rekla da je ozbiljna, da je slavlje već zakazano i pozvala ga da bude gost na njenom venčanju. Kostić joj je poželeo sve najlepše i zahvalio joj na pozivu. Mislim da će poziv prihvatiti i biti na njenom venčanju, koje je zakazano za 25. jun - otkrio je izvor.

Prija i Milica specijalne gošće

Iako se Jelisaveta i Teo još uvek nisu odlučili za glavni bend koji će tog 25. juna zabavljati svatove, jedno je sigurno - mladenci su izrazili želju da specijalne gošće na njihovom veselju budu Aleksandra Prijović i Milica Pavlović, koje će ispunjavati njihove muzičke želje. Građansko venčanje biće upriličeno u beogradskom klubu "Privrednik", dok će se pred Bogom na večnu ljubav zakleti u Bogorodičinoj crkvi Ružica na Kalemegdanu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Pink.rs

#Aleksandra Prijović

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Milica Pavlović

#Miloš Teodosić

#Venčanje

#Vuk Kostić

#glumica

#svadba

'