AKTUELNO

Mina ovo nije očekivala.

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Nataši Radan.

Nataša, da li ćeš odustati od Anđela ili ćeš se do kraja boriti za njega? - glasilo je pitanje.
Odustaću, danas mi je takav dan, a sutra ću videti - odgovorila je kratko Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je potom pročitao pitanje za Vladimira Tomovića.

Vladimire, rekao si Caru da si mogao da se umešaš u njegov odnos kao sa Majom i Janjušem, ali da to nisi uradio jer je odnos sa Minom koban i da bi mogle da ti se vrate emocije - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekao sam da je odnos sa Minom koban. Filip je namazan opasno, hteo je da me navede na vodenicu da mu kažem šta bi bilo, kada bismo Mina i ja bili bolji. Sa Minom je moj odnos bio takav kakav je bio, nije bio kao sa Majom. Minu sam voleo, proveo sam sa njom najlepše trenutke u "Zadruzi". Da se tri puta poljubimo, zagrlimo, sigurno bi se vratilo. Ona je i dalje lepa, ima karakteristike. Ja se u odnosu Mina-Vladimir bojim Vladimira, ne Mine - odgovorio je Tomović, a potom je ustala Mina Vrbaški:

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razmišljam o tome, prošle godine smo imali odnos kakav smo imali, bili smo jako povezani. Ja sam smatrala da je imao emociju prema meni, drugi su sumnjali. Nas odnos je završen tako kako je završen, najbolje je za oboje tako. Ne smatram da bi se emocije vratile, meni je čudno da ovo čujem - istakla je Mina.
Ja nisam tako shvatio Vladimirovu rečenicu, ja sam mislio da je rekao da bi se Mini vratile kada bi se umešao - istakao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.