AKTUELNO

Drama!

I dalje traje sukob Zerine Hećo i Alena Hadrovića u emisiji "Pitanja novinara". Zerina se osvrnula na to što je Alen njoj rekao pre ulaska da je ušao da se suoči sa Kristijanom Golubovićem, pa nastavila da ga posramljuje zbog izjava koje je davao o njoj.

Izjavio si meni, svojoj prijateljici, da si ušao da se suočiš sa Kristijanom. Molim vas, ovom dečku Oskara kad izađe. Prošla sam toliko rijalitija, nisam srela osobu da hladno gleda u oči i priča da nešto nije rekao - rekla je Zerina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sram te bilo, upoznao si me sa prijateljima... Ovde si mi fizički izgled komentarisao. Zamisli da ja tebe ponižavam sada, sram te bilo - istakla je Zerina.
Dobro, rekao sam da nije ista - pravdao se Alen.
Ti si mene ovde predstavio budalom, nevernicom, lošom devojkom - nastavila je Hećo.
Vi ste mene upleli u tu priču sa Dadom - uzvratio je Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Upleo si se sam, znao si kakva je situacija sa njim. Sve si znao, Dado i ja tada nismo bili u vezi. I ti nemaš pravo da ga komentarišeš, i da je on najgori na svetu, ti si jedna nula za mene. Ti si lažov, predstavio si se ženi koja je bila u rasulu kao princ na belom konju, navukao me na tanak led. Tvoji prijatelji su mi rekli da si prišao Dadu i sedeo sa njim. Ovde si prozvao Dadovog menadžera da objavi prepiske... Šta ja treba da pomislim? Da ste vi u dogovoru? Znaš li kakav sam pakao prošla? - rekla je Zerina.
Ne znam - odgovorio je Alen.
Sedi, ćuti onda! - istakla je Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.