AKTUELNO

Dobrojevićeva se oglasila iz Amerike.

Domaći mediji ovih dana bruje o novom dečku atraktivne starlete Stanije Dobrojević. Naime, ona je fotografijama mišićavog muškarca na društvenim mrežama probudila sumnju da je uplovila u novu ljubavnu romansu, a ona se tim povodom nije oglašavala, sve do sada.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Stanija za Đurđevdan ove godine nije došla u Srbiju da sa majkom Slavicom i bratom Sanijem proslavi slavu, kao što to rade svake godine u porodičnom domu u Rumi. Umesto fotografije slavske trpeze, ona se pratiocima na društvenoj mreži Instagram obratila vestima da nije u vezi sa jutjuberom Isakom Nakašom, sa kojim je mediji ovih dana povezuju, kao i da je on njen saradnik i prijatelj.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta je iskoristila priliku i da svima onima koji slave čestita Đurđevdan.

Dobro jutro. Pošto mi je stiglo milion pitanja, ukratko: Isak Nakaš nije moj dečko. On je ovde u Americi poznati jutjuber, a moj novi poslovni saradnik i drug i naravno da nisam zapostavila moju muzičku karijeru. Očekujte nove pesme i spotove od mene ovog leta kao i još mnoga druga iznenađenja. Srećna slava svima koji danas slave Đurđevdan - napisala je Stanija u opisu fotografije na Instagramu.

Autor: M. K.

#Farma

#Slava

#Stanija Dobrojević

#starleta

'