AKTUELNO

Nije bilo nimalo lako.

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević operisala je grudi pre nekoliko dana na jednoj klinici u Beogradu, a u subotu uveče je vodila program do kasnih jutarnjih sati.

Dušica je za emisiju "Premijera - Vikend specijal" otkrila kako joj je bilo i da li ima bolove.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama koje je došla da mi pomogne u ovom postoperativnom periodu je sad tu, dugo se nije osetio miris kuvane hrane u mom domu nedeljom jer radim u subotu do kasno. Praznično je u mom domu, meni je Nova godina svaki dan - rekla je Dušica i dodala:
Ja sam uvek pričala o tome šta želim da promenim na sebi, pošto sam promenila u sebi, sad sam želela da promenim na sebi. Nisam imala nikakve intervencije do sada. Imam bolove, ali nije tako strašno. Juče sam radila, pobedila sam sebe, nisam pod injekcijama, popijem ponekad lek za bolove. Veće je samopouzdanje sad. Rekle su mi drugarice: "Pa zar ti nisi već imala grudi". Sinoć sam bila baš uzbuđena, rekli su mi svi da izgledam drugačije. Volela bih da idem negde da bacim sidro, ali sad moramo da budemo kod kuće, poklopilo se sve sa pandemijom. Važno je da budemo kod kuće.

Voditeljka je najavila i da joj sledeće godine izlazi njena knjiga.

Sledeće godine knjigu moram da najavim, mnogo sam uzbuđena, dobila sam krila, ali spreda - rekla je Dušica u svom stilu.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: R.L.

#Dušica Jakovljević