AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Pitanja gledalaca i dalje traju, a naredno usledilo je za Frana Pujasa i Paulu Hublin:

Da li ste svesni koliko depresivno izgledate zajedno? Zašto se stalno vraćate jedno drugom, kad ste svesni da ne ide? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam najjače emocije prema njoj, teže bi mi bilo da prekinem ovde, znam da bih se opet vratio njoj - rekao je Fran.
Jednim delom je to istina, ali ja znam zašto je Fran takav, znam da ga muče stvari koje su se ovde izdešavale, kriva sam i spremna sam jesti go*na zbog toga, jer je samo on povređen ovde. Ja ću se nositi sa tim njegovim ponašanjem. Rekla sam mu i da nema smisla ako planira da se mirimo stalno i prekidamo - izjavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

U odnosu Maje i Janjuša svi vidite ljubav, a kod nas niko ne vidi. Samo bih volela da prođe neko vreme, jeste teško, ali ja verujem u ovo - nastavila je Paula.
On izgleda sada gore nego pre pomirenja, patološka ljubav - dodao je Đedović.
Videćemo kako će biti za nedelju dana, sada je tako - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče je on bio super, a danas, čim je postao svestan da će biti pitanja, odmah je ovakav. On ne može da se nosi sa ovim, znam - komentarisala je Paula.
Odnos Maje i mene ne može da se poredi sa njihovim, jer je ona bila sa trojicom momaka - ubacio se Janjuš.
Verovali ili ne, ja sam uvek na strani njihove ljubavi, odmah su mi bili drugačiji, iako ne podržavam neke stvari koje su radili ovde. Ona je dozvolila sebi neke stvari, a ja sam znala da će on preći i preko toga - komentarisao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga