AKTUELNO

Ona važi za jednu od najlepših voditeljki sa ovih prostora.

Voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Irina Vukotić važi za jednu od najlepših i najharizmatičnijih voditeljki na ovim prostorima.

Ona je za ekipu emisije "Premijera" pričala o koronavirusu, novim projektima i poslovnim izazovima, ali i o ćerki Iskri.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka trudnoća od devet meseci brže prođe, a ovome nema kraja. Naučili smo da se borimo, ja sam takva, u ovakvim situacijama se probudi borac u meni. Najlakše je pasti, ali treba se podići i nastaviti dalje - rekla je ona.

Irina je istakla da to što važi za jednu od najlepših voditeljki nije presudna stvar u njenom poslu, ali ni u životu.

Komplimenti uvek prijaju, ja sam 20 godina u ovom poslu, televizija i ja smo se zavoleli na prvi pogled. Jutarnji program me sada ispunjava. Ja sam borac, radim na sebi, posle fakulteta sam upisala i master, za svaki novi projekat treba da se priprema. Hvala na komplimentu, ali ima mnogo lepih žena i muškaraca. Koliko puta sam upoznala nekog ko nije na prvi pogled lep, ali posle sat vremena razgovora postane neodoljiv - istakla je voditeljka.

Ona je progovorila i o svojoj ćerki Iskri koja je uvek iskreno nasmeje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona meni daje najbolju emociju, otkad sam je rodila sebi sam i mlađa i lepša i nasmejanija. Ona je tinejdžerka, ne voli da pričam o njoj, imamo onlajn školu, ima i fizičko onlajn, da nam je neko rekao, ne bi mu verovali. Uz decu se najslađe smeje - rekla je Irina.

Autor: R.L.

#Irina Vukotić