AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje najgledanije emisije o poznatima!

Nova epizoda najgledanija emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ je na programu TV Pink i ove nedelje od 13:30 časova. Kroz nove premijerne priče i događaje koji su obeležili nedelju za nama vodiće vas voditeljski tandem: Tijana Prica i Bojana Lazić, dok vam aktuelne i ekskluzivne priče sa terena donosi Nemanja Vujičić.

Estradu, ali i čitavu Srbiju i region duboko je potresla tužna vest da je Džej Ramadanovski preminuo. Džej je za sobom porodicu, prijatelje, ali i bogatu karijeru, neizbrisiv trag na muzičkoj sceni i najlepše balade. Kako je Džej preminuo u nedelju, prošlonedeljna „Premijera – Vikend specijal“ bila je posvećena njemu, uključivale su se brojne kolege i saradnici, dok su mnogi pevači koje je ugostio Nemanja Vujičić pevali njegove najveće hitove, njemu u čast. Ove nedelje ćete u „Premijera – Vikend specijalu“ saznati sve detalje njegovog života i mnogo neispričanih priča.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Tihi odlazak Tihomira Arsića ostavio je srpsko glumište siromašnije za još jednog maestralnog glumca. Iako je bio optimističan, Tihomir je izgubio borbu sa teškom bolešću. Sve o njegovom životu i karijeri saznaćete u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Printscreen YouTube/SNS SVILAJNAC

Sada kada se slegla prašina nakon njenog povratka u Srbiju iz Australije, gde je optužena da je počinila krivično delo, u „Premijera – Vikend specijalu“ čućete ekskluzivnu ispovest Romane Panić. O zatvoru u kom je bila, ljubavima koje su u njenom životu ostavila dubok trag i zbog kojih je sve izgubila, o počecima, ali i novoj ljubavi govorila je pred premijernim kamerama.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

U susret premijernom emitovanju romantične komedija „Zlatni dani“, za najgledaniju emisiju o poznatima govore glumci ove serije Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, a u studio stiže veliko iznenađenje za sve gledaoce. Samo dan nakon „Premijera – Vikend specijal“ počinje serija „Zlatni dani“ koju ćete voleti, a u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima saznaćete sve detalje o ovom projektu. 

Foto: Miša Obradović

Nakon koncerta u praznoj dvorani Lisinski – koji je publika mogla da prati isključivo online – Masimo Savić govori za „Premijera – Vikend specijal“ i to uživo iz Zagreba!

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Nakon što je test potvrdio da je Miljana Kulić ponovo trudna, ali i njenog pomirenja sa Lazarom Čolićem Zolom, svi se pitaju šta o tome ima da kaže Marija Kulić! Premijerna ekipa nije časila ni časa, te vam ove nedelje iz Niša donosi intervju sa Marijom. O Miljaninom i Zolinom odnosu, trudnoći, ali i tome kako je mali Željko posle preležanih boginja, Marija će govoriti u „Premijera – Vikend specijalu“.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Premijerni tim je za vas istraživao temu prostitucije, a čućete i šta kažu voditeljke koje su se našle na navodnoj listi. Posle velike medijske pauze, za „Premijera – Vikend specijal“ govori i Sara Vučelić Soraja.

Foto: Pink.rs

Pored nesvakidađnjih uključenja i gostovanja glumaca u studiju, nedeljnu kafu sa Tijanom i Bojanom u studiju pije popularna pevačica Mia Borisavljević.

Foto: Savo Đorđić

Ne propustite mnogo aktuelnih priča i zanimljivih gostiju u novom izdanju emisije „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 13. decembra u 13:30 časova na TV Pink

Video: Pink.rs

Autor: M.Đ.

#Aleksandar Radojičić

#Andrija Kuzmanović

#Bojana Lazić

#Džej Ramadanovski

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Masimo Savić

#Mia Borisavljević

#Miljana Kulić

#Nemanja Vujičić

#Premijera

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Romana Panić

#Soraja Vučelić

#Tamara Krcunović

#Televizija Pink

#Tihomir Arsić

#Tijana Prica

#Zlatni dani

#emisija

#serija